TÄSTÄ SIVUSTOSTA

Tämä blogi sisältää pohdintoja Raamatun äärellä, ajatuksia maailman menosta yhteiskunnassa ja kirkossa. Kategorioiden avulla löydät helposti myös kommentteja niistä vaikeasti ymmärrettävistä Raamatun kohdista, joita on käytetty naisten rajoittamiseksi kristillisessä seurakunnassa ja perheessä.

Huomaa kuitenkin, että tämän RaTas-ajatuksia blogin kaikki kirjoittajat eivät ole RaTaksen jäseniä, eivätkä välttämättä sitoudu sen arvoihin.

Blogin kategorioiden alta löydät myös suorat linkit RaTas ry:n projekteihin ja niistä kirjoitettuihin päivityksiin ja raportteihin.

RaTas ry:n tarkoituksena on edistää tasa-arvoiselta pohjalta lähtevää Raamatun tulkintaa ja pyrkiä elämään sitä todeksi perheissä, seurakunnissa ja yhteisöissä. Tavoitteena on, että vapautuisimme uskonnollisuuteen ja kulttuuriin liittyvistä epätasa-arvoisista ja rajoittavista nais- ja mieskuvista, jotta voisimme käyttää vapaasti lahjojamme. Yhdistys tukee myös evankeliumin levittämistä tasa-arvoisen ihmiskuvan pohjalta ja toimii yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden puolesta.

 

Comments are closed.

Arkisto

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Blog Stats

  • 22,367 hits